povratak

Platforma

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET od 2003. godine kontinuirano djeluje s ciljem unapređenja kvalitete života ranjivih i bolesnih osoba, zaštite ljudskoga zdravlja, prevencije nastanka bolesti i socijalne isključenosti te unapređenja i pružanja usluga socijalne i zdravstvene skrbi. LET svoje aktivnosti razvija u tri glavna područja: javno zdravstvo, socijalna skrb te promocija i zaštita ljudskih prava.

U djelovanju na području socijalne skrbi najvažniji su programi usmjereni prema potpori jednoroditeljskim obiteljima te resocijalizaciji i jačanju roditeljskih vještina bivših zatvorenika. Udruga provodi savjetovanja o roditeljskim vještinama te organizira stručne radionice kojima je cilj jačanje roditeljskih kompetencija, učenje o teškoćama s kojima su suočena djeca čiji su roditelji bili u zatvoru, poboljšanje odnosa i komunikacije te ublažavanje negativnih efekata separacije.
Tim za vanjski rad: izmjena igala i strcaljki, ostalog pribora za injektiranje te podijela kondoma i lubrikanata.

Sve aktivnosti besplatne su za korisnike, a za sve potrebne informacije možete se javiti putem e-mail adrese: let@udruga-let.hr ili putem telefona: +385 1 5803-726.

Vise informacija može se naći na internetskim stranicama: www.samohrani.com i www.udruga-let.hr