Mreža podrške

Zadnja izmjena: 26.05.2021.

Pozivamo vas na radionicu za tate Supertata nakon zatvora

Odnos koji očevi njeguju s djetetom od rođenja, značajno utječe na živote njihove djece i njihove obitelji, ali i na cijelu zajednicu.

 

Odslužili ste zatvorsku kaznu i sada želite povratak normalnom životu sa svojom obitelji. Želite priliku nadoknaditi odvojenost, provoditi više vremena s djetetom, unaprijediti svoje roditeljske vještine, poboljšati kvalitetu obiteljskog života i pružiti svome djetetu bolju budućnost. Ukratko, želite biti supertata!

U okviru projekta moto#R - Motiviranjem i osnaživanjem do resocijalizacije, udruga Status M organizira radionicu za očeve Supertata nakon zatvora, čiji je cilj:

  • promicati pozitivno roditeljstvo i zdrav odnos očeva s djecom
  • poboljšati samopouzdanje i učinkovitost muškarca u brizi za dijete i razvoju djeteta
  • promicati rodnu ravnopravnost unutar roditeljskog para.
     

Želimo osnažiti tate u njihovoj očinskoj ulozi i pomoći im da razviju pozitivne odnose sa suprugom/partnericom i djetetom u izazovnom periodu povratka u društvo nakon odsluženja kazne zatvora. Voditelji, aktivnosti i diskusije potiču tate da preispituju svoje životne situacije i omogućuju svakom sudioniku da razvije i uzme u obzir svoja konkretna rješenja.

Radionica je namijenjena tatama (tate s iskustvom, novopečeni tate, budući tate), a radit će se u grupi do 6 sudionika. Nema dosadnih predavanja prezentacija! Iskusni voditelji koriste zanimljive metode kako bi potaknuli diskusiju među tatama i samoprocjenu. Neće nedostajati korisnih savjeta i materijala.

Prijavite se na besplatni ciklus radionica o aktivnom očinstvu Supertata nakon zatvora.
Ciklus se sastoji od 4 susreta koji će se održavati u Zagrebu, jednom tjedno u popodnevnim/večernjim satima.

Početak ciklusa predviđen je u lipnju/srpnju, ovisno o epidemiološkoj situaciji.
Prijave na email resocijalizacija@roda.hr ili telefon 016177500
Rok za prijave do popunjenja mjesta.


Prijavite se odmah i rezervirajte svoje mjesto!
Zadnja izmjena: 26.05.2021.