Edukacija

Pronađite obavijesti vezane uz obrazovanje i dostupne edukacije za jačanje uloge na tržištu rada tijekom i nakon boravka u zatvoru.

Individualna financijska savjetovanja za počinitelje kaznenih djela

U okviru projekta moto#R održana su individualna financijska savjetovanja za počinitelje kaznenih djela. Savjetovanja je vodila stručnjakinja za upravljanje osobnim financijama. Koje su se teme obrađivale i s kojim ciljem pročitajte u nastavku.

pročitaj više

Radionica o financijskoj pismenosti i mogućnostima zapošljavanja

Studenti iz Ekonomske klinike su održali radionicu o financijskoj pismenosti i mogućnostima zapošljavanja za počinitelje kaznenih djela u okviru projekta moto#R. Koje su se sve teme obrađivale pročitajte u nastavku.

pročitaj više

Poziv bivšim počiniteljima kaznenih djela na mentoriranje o upravljanju osobnim financijama

U periodu od ožujka do lipnja 2021. godine, u okviru projekta Moto#r - motiviranjem i osnaživanjem do resocijalizacije, provodimo aktivnost individualnog mentoriranja počinitelja kaznenih djela.

pročitaj više

Edukacija o financijskoj pismenosti i mogućnostima zapošljavanja - NOVI TERMIN 27. 2. 2021.

Prijavite se na besplatnu edukaciju za bivše zatvorenike i zatvorenice te osobe koje su na probaciji koja će se održati 27. 2. 2021. u prostorima udruge Roditelji u akciji - Roda, Žerjavićeva 10 u Zagrebu.

pročitaj više

Važnost učenja tijekom izdržavanja kazne

Odlazak na izdržavanje kazne zatvora može biti vrlo stresno iskustvo koje zahtijeva od pojedinca značajne prilagodbe. Međutim, i u zatvoru se vrijeme može ispuniti različitim smislenim aktivnostima te značajno doprinijeti razvoju različitih vještina koje mogu biti vrlo korisne nakon izlaska na slobodu.  

pročitaj više

Besplatne edukacije kao mogućnost za povećanje vlastitih kompetencija

U procesu pronalaska posla i pisanja životopisa svaki oblik znanja i kompetencija dobro dođe, posebice ako su aktualna, tražena i nadovezuju se na već postignuto formalno obrazovanje.

pročitaj više

Radionice osnove komunikacije za počinitelje kaznenih djela

Udruga PET PLUS organizira radionice Osnove komunikacije za počinitelje kaznenih djela na kojima možete naučiti uspješno komunicirati s drugima.

pročitaj više

Besplatno do obrazovanja s udrugom Zdravi grad

U tijeku je projekt koji omogućuje počiniteljima kaznenih djela koji su izašli iz kaznene ustanove i/ili su u sustavu probacije, a imaju minimalno završeno osnovno obrazovanje, da se besplatno obrazuju za deficitarna zanimanja koja su vrlo tražena na tržištu rada.

pročitaj više